Carta de Restaurante
Laias Caldaria Hotel Balneario
Te
MENÚ DEGUSTACIÓN I
| Crema de cabaza con labras de chacina e queixo de tetilla D.O.P |
| Saquiño recheo de cogomelos e secreto de porco ibérico con hummus de batata |
| Suprema de rodaballo sobre crema de grelos IXP e lacón afumado |
| Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca |
| Crumble de mazá asada con canela e a súa sorbete |
| Precio: 45,00 € / persoa (bebida non incluída) |
MENÚ DEGUSTACIÓN II
| Ravioli de centola con bechamel de parmesano Reggiano |
| Vieira á galega gratinada con po de pan de millo |
| Medallóns de rape con emulsión de manteiga e lima |
| Solombo de vaca con crema de boletus edulis |
| Vulcano de chocolate |
| Precio: 60,00 €/ persoa (bebida non incluída) |
| Os menú degustación son a mesa completa |
RESTAURANTE ALFONSO V
ENTRANTES
| Ensalada de lagostinos con aguacate e mango | 16,50€ |
| Ravioli de centola con bechamel de parmesano Reggiano | 14,50€ |
| Croquetas de polbo estilo feira | 9,50€ |
| Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza | 18,50€ |
| Crema de cabaza con labras de chacina e queixo de tetilla D.O.P. | 8,50€ |
| Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi | 19,50€ |
| Polbo á brasa con pataca asada e salsa sriracha | 19,50€ |
| Saquiños recheos de cogomelos e secreto de porco ibérico con hummus de batata | 15,50€ |
| Vieiras á galega gratinadas con po de pan de millo | 12,50€ |
PESCADOS
| Pescada á prancha con cogomelos e zamburiñas á crema | 20,50€ |
| Medallóns de peixe sapo con emulsión de manteiga e lima | 28,50€ |
| Suprema de rodaballo sobre crema de grelos IXP e lacón afumado | 25,50€ |
| Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros | 18,50€ |
ARROCES
| Arroz con lumbrigante (min. 2 persoas) Precio por persoa | 35,00€ |
| Arroz negro de sepia e lagostinos (min. 2 persoas) Precio por persoa | 25,00€ |
CARNES
| Canelón recheo de carrilleira de tenreira con reducción do seu zume | 16,50€ |
| Solombo de vaca con crema de boletus edulis | 24,00€ |
| Solombo de porco ibérico á grella con ñoquis ao queixo Arzúa-Ulloa D.O.P. | 20,50€ |
| Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca | 17,50€ |
| Chuletón de tenreira galega coa sua guarnición (1kg) | 44,50€ |
SOBREMESA
| Vulcano de chocolate | 6,00€ |
| Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla | 6,00€ |
| Crumble de mazá asada con canela e sorbete | 6,00€ |
| Panacotta de froita da paixón e mango. | 6,00€ |
PARA OS PEQUENOS
| Pasta en salsa boloñesa ou napolitana | 9,50€ |
| Pizza de sabores variados | 10,00€ |
| Hamburguesa de tenreira galega completa con patacas fritas e ensalada | 10,00€ |
| Peituga de polo galego á prancha con ensalada e patacas fritas | 12,50€ |
OBSERVACIÓNS
- As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
- Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboracións desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.
Precios con IVE incluído.