Carta de Restaurante
Laias Caldaria Hotel Balneario
Te
MENÚ DEGUSTACIÓN I
| Crema fría de melón e pepino con xamón ibérico en po |
| Brioche de manteiga tostada, queixo de Arzúa fundido, aguacate e salmón afumado |
| Peixe sapo á prancha con salsa de gambas americanas |
| Canelóns recheos de fazula de tenreira con zume reducido |
| Pannacotta de maracuya e mango |
| Precio: 40,00 € / persoa (bebida non incluída) |
MENÚ DEGUSTACIÓN II
| Salpicón de berberechos e verduras de tempada |
| Polbo á grella con pataca asada e salsa sriracha |
| Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi |
| Peixe sapo a brasa e salsa americana de langostinos |
| Crema de chocolate branco e iogur con textura de framboesas |
| Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla |
| Precio: 60,00 €/ persoa (bebida non incluída) |
RESTAURANTE ALFONSO V
ENTRANTES
| Ensalada de lagostinos con aguacate e mango | 15,50€ |
| Ravioli de centola con bechamel de parmesano reggiano | 14,50€ |
| Croquetas de polbo estilo feira | 9,50€ |
| Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza | 16,50€ |
| Crema fría de melón e pepino con xamón ibérico en po | 8,50€ |
| Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi | 18,00€ |
| Polbo á brasa con pataca asada e salsa sriracha | 18,50€ |
| Carpaccio de tomate con burrata, pesto e froitos secos | 12,50€ |
| Salpicón de berberechos e verduras de tempada | 16,50€ |
PESCADOS
| Pescada braseada con lagostinos e ourizos á crema | 19,50€ |
| Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros | 16,50€ |
| Peixe sapo á prancha con salsa americana de lagostinos | 28,50€ |
| Suprema de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de agua de mar | 23,50€ |
ARROCES
| Arroz con lumbrigante (min. 2 persoas) | 32,00€ |
| Arroz negro de sepia e lagostinos (min. 2 persoas) | 24,00€ |
CARNES
| Canelón recheo de carrilleira de tenreira con reducción do seu zume | 14,50€ |
| Solombo de vaca con crema de boletus edulis | 23,00€ |
| Solombo de porco ibérico á grella con ñoquis ao queixo Arzúa | 20,50€ |
| Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca | 16,50€ |
SOBREMESA
| Vulcano de chocolate | 6,00€ |
| Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla | 6,00€ |
| Crema de chocolate branco e iogur con textura de frambuesas | 6,00€ |
| Panacotta de fruta de la pasión e mango. | 6,00€ |
PARA OS PEQUENOS
| Pasta en salsa boloñesa ou napolitana | 9,50€ |
| Pizza de sabores variados | 10,00€ |
| Hamburguesa de tenreira completa con patacas fritas e ensalada | 8,00€ |
| Peituga de polo galego á prancha con ensalada e patacas fritas | 12,50€ |
OBSERVACIÓNS
- As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
- Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboracións desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.
Precios con IVE incluído.