Carta de Restaurante

Laias Caldaria Hotel Balneario

Te

MENÚ DEGUSTACIÓN I

Crema fría de melón e pepino con xamón ibérico en po
Brioche de manteiga tostada, queixo de Arzúa fundido, aguacate e salmón afumado
Peixe sapo á prancha con salsa de gambas americanas
Canelóns recheos de fazula de tenreira con zume reducido
Pannacotta de maracuya e mango
 
Precio: 40,00 € / persoa (bebida non incluída)

MENÚ DEGUSTACIÓN II

Salpicón de berberechos e verduras de tempada
Polbo á grella con pataca asada e salsa sriracha
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi
Peixe sapo a brasa e salsa americana de langostinos
Crema de chocolate branco e iogur con textura de framboesas
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla
 
Precio: 60,00 €/ persoa (bebida non incluída)

RESTAURANTE ALFONSO V

ENTRANTES
Ensalada de lagostinos con aguacate e mango 15,50€
Ravioli de centola con bechamel de parmesano reggiano 14,50€
Croquetas de polbo estilo feira  9,50€
Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza 16,50€
Crema fría de melón e pepino con xamón ibérico en po 8,50€
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi 18,00€
Polbo á brasa con pataca asada e salsa sriracha 18,50€
Carpaccio de tomate con burrata, pesto e froitos secos 12,50€
Salpicón de berberechos e verduras de tempada 16,50€
PESCADOS
Pescada braseada con lagostinos e ourizos á crema 19,50€
Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros 16,50€
Peixe sapo á prancha con salsa americana de lagostinos 28,50€
Suprema de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de agua de mar 23,50€
ARROCES
Arroz con lumbrigante (min. 2 persoas) 32,00€
Arroz negro de sepia e lagostinos (min. 2 persoas) 24,00€
CARNES
Canelón recheo de carrilleira de tenreira con reducción do seu zume 14,50€
Solombo de vaca con crema de boletus edulis 23,00€
Solombo de porco ibérico á grella con ñoquis ao queixo Arzúa 20,50€
Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca 16,50€
SOBREMESA
Vulcano de chocolate 6,00€
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla 6,00€
Crema de chocolate branco e iogur con textura de frambuesas 6,00€
Panacotta de fruta de la pasión e mango. 6,00€

 

PARA OS PEQUENOS

Pasta en salsa boloñesa ou napolitana 9,50€
Pizza de sabores variados 10,00€
Hamburguesa de tenreira completa con patacas fritas e ensalada 8,00€
Peituga de polo galego á prancha con ensalada e patacas fritas 12,50€

OBSERVACIÓNS
  • As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
  • Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboracións desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.

Precios con IVE incluído.