Carta de Restaurante

Laias Caldaria Hotel Balneario

Te

MENÚ DEGUSTACIÓN I

Crema de cabaza con labras de chacina e queixo de tetilla D.O.P
Saquiño recheo de cogomelos e secreto de porco ibérico con hummus de batata
Suprema de rodaballo sobre crema de grelos IXP  e lacón afumado
Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca
Crumble de mazá asada con canela e a súa sorbete
 
Precio: 45,00 € / persoa (bebida non incluída)

MENÚ DEGUSTACIÓN II

Ravioli de centola con bechamel de parmesano Reggiano
Vieira á galega gratinada con po de pan de millo
Medallóns de rape con emulsión de manteiga e lima
Solombo de vaca con crema de boletus edulis
Vulcano de chocolate
 
Precio: 60,00 €/ persoa (bebida non incluída)
 
Os menú degustación son a mesa completa

RESTAURANTE ALFONSO V

ENTRANTES
Ensalada de lagostinos con aguacate e mango 16,50€
Ravioli de centola con bechamel de parmesano Reggiano 14,50€
Croquetas de polbo estilo feira  9,50€
Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza 18,50€
Crema de cabaza con labras de chacina e queixo de tetilla D.O.P. 8,50€
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi 19,50€
Polbo á brasa con pataca asada e salsa sriracha 19,50€
Saquiños recheos de cogomelos e secreto de porco ibérico con hummus de batata 15,50€
Vieiras á galega gratinadas con po de pan de millo 12,50€
PESCADOS
Pescada á prancha con cogomelos e zamburiñas á crema 20,50€
Medallóns de peixe sapo con emulsión de manteiga e lima 28,50€
Suprema de rodaballo sobre crema de grelos IXP e lacón afumado 25,50€
Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros 18,50€
ARROCES
Arroz con lumbrigante (min. 2 persoas) Precio por persoa 35,00€
Arroz negro de sepia e lagostinos (min. 2 persoas) Precio por persoa 25,00€
CARNES
Canelón recheo de carrilleira de tenreira con reducción do seu zume 16,50€
Solombo de vaca con crema de boletus edulis 24,00€
Solombo de porco ibérico á grella con ñoquis ao queixo Arzúa-Ulloa D.O.P. 20,50€
Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca 17,50€
Chuletón de tenreira galega coa sua guarnición (1kg) 44,50€
SOBREMESA
Vulcano de chocolate 6,00€
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla 6,00€
Crumble de mazá asada con canela e sorbete 6,00€
Panacotta de froita da paixón e mango. 6,00€

 

PARA OS PEQUENOS

Pasta en salsa boloñesa ou napolitana 9,50€
Pizza de sabores variados 10,00€
Hamburguesa de tenreira galega completa con patacas fritas e ensalada 10,00€
Peituga de polo galego á prancha con ensalada e patacas fritas 12,50€

OBSERVACIÓNS
  • As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
  • Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboracións desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.

Precios con IVE incluído.